GOOGLE WEAR OS GUNCELLENIYOR!

Google, akıllı saatlere özel Wear OS işletim sistemini güncelledi. Google'ın Wear OS için ürün yönetimi direktörü Dennis Troper, güncellemenin üç ana alana odaklandığını söyledi.
Birincisi, insanların daha hızlı etkileşimlerle, ilgilendikleri bilgilere ve insanlara bağlı kalmasına yardımcı oluyor. İkincisi, gün boyunca ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılayan kişiselleştirilmiş Google Asistan'la kullanıcılara daha proaktif yardım sağlıyor. Ve üçüncü olarak, insanların Google Fit ile daha sağlıklı yaşamalarına yardımcı oluyor.
Hızlıca kaydırmak Google Asistan'ı getiriyor. Üstte yine de kullanışlı mikrofon düğmesi ve bunun altında tarih ve hava durumu var.
Google Asistan ekranında ilerlerseniz ve gününüze gitmenize yardımcı olacak daha kişiselleştirilmiş bilgiler elde edeceksini.z
Google Asistan'ın bulunduğunuz yer, takvim ve e-posta gibi öğelere erişimi olduğundan, ilgili verileri doğru zamanda uygun önerileri kapsayacak şekilde kullanabilir.
Örneğin, günün ilerleyen saatlerinde yağmur yağacaksa, Google Asistan evi terk etmeden önce yanınıza şemsiye almanızı önerebilir. Ya da yaklaşan bir gezi için otel rezervasyonu yaptıysanız, Asistan oraya ulaşmak için yol tariflerini gösterebilir. 
Google Fit ile sağlık verilerinizi hızlıca görün
Diğer büyük değişiklik ise Google Fit entegrasyonu. Troper, araştırmalarının çoğu insanın sağlıklı kalmak için akıllı kol saatleri kullandığını söyledi. Bu bilgi ile Google Fit verilerini daha erişilebilir hale getirmeye karar verdiler. 
Saatin arayüzünde sola kaydırma, yeniden tasarlanan Google Fit'i getiriyor. Widget, neredeyse gerçek zamanlı olarak güncelleniyor ve Google'ın Amerikan Kalp Birliği ve Dünya Sağlık Örgütü ile ortaklaşa oluşturduğu iki yeni fitness ölçümü (Hareket Tutanağı ve Kalp Puanı) için halka var. Daha ayrıntılı Google Fit verileri için uygulamayı başlatmanız gerekiyor.
Akıllı bildirimler
Daha proaktif Google Asistan ve daha erişilebilir Google Fit, yeni Wear OS'deki en büyük iki güncelleme. Ancak bahsetmeye değer birkaç küçük detay daha var.
Saat arayüzünde aşağı doğru hızlıca kaydırmak, çeşitli ayarlar için "Hızlı Ayarlar" düğmesini açıyor. Ancak şimdi "Telefonumu bul" (telefonunuza bir bip sesi gönderiyor) ve Google Pay için bir düğme var.
Yeni Wear OS güncellemesinin önümüzdeki ay Android akıllı saat kullanıcılarına dağıtılması bekleniyor. Google’ın 9 Ekim’de Pixel 3 akıllı telefonunu tanıtması bekleniyor.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

SAMSUNG GALAXY NOTE 10!

WINDOWS 10 DARK THEME!