SAMSUNG GALAXY NOTE 10!

Samsung Galaxy Note 10 sürüm tarihi söylentileri ve haberleri: Ne görmek istiyoruz

Bir tasarımın yeni parmak izi teknolojisine geçişinden, Galaxy Note 10'dan istediğimiz şey şu:Bir başka yıl, Samsung'un en yeni amiral gemisi Galaxy Note akıllı telefonu için bir başka lansman. Note 9 resmen 9 Ağustos indi, ancak yeni akıllı telefonlar biz ufukta vahşi Not 10 nokta önce uzun olmaması gerektiğini bugünlerde çok yaygındır - bunu yapması gerektiğini bir yıl hakkında herhalde.

Not 10'dan ne görmek isterdik? Selefi etkileyici bir telefondu, ama ne yazık ki akıllı telefon tasarımının son bir kaç yıl boyunca yaptığı fikri yeniden doğruladı. Kamera iyileştirmeleri ve işlemci güncellemeleri iyi ve iyi, ama göz-sulandırıcı pahalı yeni telefonlar ve kendi öncülleri arasında ayırım yapmak giderek zorlaşıyor gibi görünüyor.Eh, bir başlangıç ​​için, gelişmiş parmak izi tarayıcı teknolojisini geliştirirken Vivo'nun liderliğini takip edebilirler Yeni bir görünüm , Not 8 ve Not 9'un ancak ayırt edilemez olduğu göz önüne alındığında, tersine çevrilmeyecektir Ayrıca, Samsung ayna Google'ın telefonun fiyatına yüksek kaliteli bir kulaklık dahil etmesini görmek harika olurdu  , bu da kaçınılmaz dört rakamlı toplamın daha az göz korkutucu hale geldiğini hissettiriyor.Apple'ın  iPhone 11  ve Google'ın Pixel 3'ü sırasıyla 12 Eylül ve 4 Ekim tarihlerinde duyurulacak. Her ikisinin de ekran parmak izi teknolojisi gibi Galaxy Note 9'da bulunamayan özellikler içermesi bekleniyor. Samsung, Galaxy Note 10'un ünlü rakiplerinin gerisinde kalmadıklarından emin olmak için bir dizi benzersiz özellik içerdiğinden emin olmalı. Ama bunun hakkında nasıl gidiyorlar?
Bunlarla ilgili daha fazla bilgi ve Samsung Galaxy Note 10'dan görmek istediğimiz daha fazla özellik için burayı okuyun. Bundan önce, telefonun fiyatının ve yayınlanma tarihinin ne olacağıyla ilgili tahminlerimizi bulacaksınız.
Samsung Galaxy Note 9 Görüntü (Tek SIM) 512 GB 6.4-inç Android 8.1 Oreo İNGILTERE Sürüm SIM-Ücretsiz Smartphone - Gece yarısı Siyah


Daha önce de belirttiğimiz gibi, Samsung, Ağustos sürümleri için özel bir eğilime sahiptir. Not 8 ve Not 9, sırasıyla 23 Ağustos 2017 ve 9 Ağustos 2018'de açıklanmıştır, bu yüzden Not 10 için bir Ağustos 2019 sürümü görmemiş olsaydık çok şaşırtıcı olurdu.
Duyuru biraz geç çıkarsa, Samsung'u affederiz. Her şeyden önce, akıllı telefon piyasaya çıkış tarihleri ​​bu günlerde birbirine çok yakındır, şirketler aralarında yeni teknolojiler geliştirmek için neredeyse zamana sahip değildir. Bununla birlikte, Samsung'un rakiplerine zarar vermemeye hevesli olacağını ve Ağustos'un yayınlanma tarihini mümkün kılmak için ileriye sarılacağını umuyoruz.

Samsung Galaxy Note 10 fiyat: Neye mal olacak?

Galaxy Note 9 bir 899 £ göz sulama başlar ve en temel sürümü için budur. Daha fazla RAM ve geliştirilmiş depolama alanı, daha güçlü olan modelin fiyatı 1,099 £ olan dört haneli bölgeye götürecektir.
Ne yazık ki Apple, Ekim 2017'de iPhone X ile dört rakamlı engeli ilk önce kırdığı içinmaalesef bu fiyatlandırma seviyesi parladı . Son birkaç yılda akıllı telefon fiyatlarının sürekli olarak artmasıyla, Samsung Galaxy Note 10'un 1000 sterline mal olacağını düşünüyoruz.
Muhtemelen Not 9'un rakiplerinin gerisinde kaldığı en göze çarpan yol, parmak izi teknolojisidir. Küçük ve kibar tarayıcı şu anda el cihazının arkasında bulunur ve diğer taraftaki alt kısımda ultra ince çerçeveye izin verir. Sensörü ahizenin ön tarafına taşımak, şık tasarımından ödün vermesine neden olabilir, ancak kullanım kolaylığını artırır ve kameranıza yanlışlıkla ulaşırken kazara bulaştırmazsınız demektir.
Alternatif olarak, Samsung Vivo'nun örneğini takip etmeleri halinde bu sorunu tomurda kaldırabilir. İkincisinin X21 modeli, öncü bir ekran parmak izi sensörüyle Mayıs 2018'de gösterildi. Bu teknoloji, Samsung'un bir sonraki Galaxy Note modelinin, şık tasarımından ödün vermeden, öncülünden daha pratik olmasını sağlayacaktır.
Patly Apple'dan gelen bu sızıntıya inanılacak olursa , Apple parmak izi sensör oyununu tamamen değiştirmek üzere olabilir. Patent, şirketin, kullanıcının parmak izinin 3D yapısını yeniden oluşturmak için, bir sonraki iPhone'un ekranının altındaki kameraların bir listesini kullanmak istediğini göstermektedir. Dahası, yeni Touch ID sisteminin ekranda neredeyse her yerde çalıştığı bildiriliyor. Bunu Samsung Galaxy Note 10'da görebilir miyiz? Her şeyden sonra 12 ay teknoloji dünyasında uzun bir zamandır.
(Yukarıda: Samsung Galaxy Note 9)

Bir tasarım revizyonu

Galaxy Note 9, iyi görünümlü bir telefon. Tasarımdaki tek yakınlığımız, el cihazının selefi Not 8'den neredeyse ayırt edilememesiydi.
Bu nedenle, Not 10'da bir tasarım revizyonu yapmak isteriz . Korece firma, daha önce bahsedilen parmak izi teknolojisini entegre edebiliyorsa iPhone X ve Huawei P20 Pro'nunçerçevesiz bir yolundan aşağı inebilir .

Kulaklık dahil

yaklaşan Google Pixel 3'ün fiyatına dahil olan 125 TL değerinde ekstra fantezi Pixel Buds ile geleceğini belirtti.

Bu özellikle Not 9 el cihazının altında bulunan 3,5 mm kulaklık jakını korumak için Galaxy Note 10'a hoş bir ek olacaktır. Bu, sizi bu kaçınılmaz dört rakamlı fiyat etiketi hakkında daha iyi hissettirmek için bir yol olabilir.
(Yukarıda: Samsung Galaxy Note 9)

Daha uzun pil ömrü

Galaxy Note 9, Note serisinin batarya ömründe önemli bir gelişme olan 4000mAh bataryaya sahiptir, ancak Not 9'un rakipleriyle karşılaştırıldığında rakiplerinden daha rekabetçidur.
Bir sonraki baskının bunu bir adım daha ileriye götürmesini ve el cihazının ortasına sokulmak yerine kalabalığın arasından öne çıkmasını sağlamak istiyoruz. Belki de Samsung, Lenovo modelini P2 modeliyle takip edebilir ve 5000mAh veya daha fazlasını tercih edebilir. Bu sayede yeni Not'un göz kamaştırıcı ekranının tadını pil ömründen ödün vermeden endişe etmeden çıkarabilirsiniz.

Geliştirilmiş Bixby

Bixby, Samsung Galaxy S8 cep telefonunda tanıtıldı ve Koreli devin sonraki akıllı telefonlarının her birine dahil edildi. Samsung’un Google Asistan’a bir alternatif olma çabasıdır, ancak açıkçası, o kadar iyi değildir.
Bu ideal değil, ama sonuçta biraz önemsiz. En büyük sorunumuz, telefonun arkasında bulunan özel Bixby butonudur. Bu, kazara basmakla uğraşmaktan çok kolaydır, bu süreçte yaptığınız her şeyi kesintiye uğratır. Bixby kapatılabilir, ancak Samsung, söz konusu düğmenin başka bir kullanım için yeniden takılmasına izin vermeyi kararlılıkla reddeder.
Samsung'a mesajımız? Bixby'yi geliştirin veya düğmeyi başka bir şey için kullanalım!
Bu yeni özelliklerin yanı sıra, Note 9'un kamerasına ve mevcut Qualcomm Snapdragon 845 işlemcisine daha fazla tahmin edilebileceğini umuyoruz. Döngüye girmeye hevesliyseniz, en son güncellemeler için bu sayfaya göz attığınızdan emin olun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WINDOWS 10 DARK THEME!

GOOGLE WEAR OS GUNCELLENIYOR!